My Power helpt je jezelf te leren helpen.

 

Wie is My Power

Mijn naam is Judith Mooren, de lifestyle coach en counselor van My Power. Na een balletopleiding heb ik een balletschool opgericht in het buitenland, en heb daar 10 jaar lesgegeven. Na terugkeer in Nederland ben ik begonnen met de studie sociale wetenschappen, en was een aantal jaren werkzaam bij bureau slachtofferhulp. Vervolgens heb ik een aanvullende opleiding Coaching en counseling gevolgd, en ben ik een eigen praktijk gestart. (Geregistreerd bij de ABvC nr 90.049809) In mijn praktijk behandel ik veelal volgens de RET methode, voor meer informatie www.rationeelemotievetherapie.nl

Tijdens mijn jarenlange ervaring in de praktijk werd mij steeds duidelijker dat, om zowel zakelijk als privé goed te kunnen presteren, een gezonde levensstijl noodzakelijk is. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in een gezonde levensstijl, heb een aanvullende opleiding voeding gevolgd en school me voortdurend bij op dit gebied. Behalve voeding is ook beweging essentieel om optimaal te kunnen presteren. Ikzelf ben een fervent beoefenaar van CrossFit. Een gezonde levensstijl zorgt voor energie, het vermogen om beter te kunnen presteren en relativeren. Mooi meegenomen is natuurlijk ook dat een gezonde levensstijl zichtbaar is aan je buitenkant. Elk mens is anders en uniek. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Wij gaan samen op zoek welke aanpak voor jou het beste werkt en daarmee ga jij aan de slag.

My Power Lifestyle Coaching

Gratis eerste gesprek

Hulp op afstand mogelijk

Veelal vergoed zorgverzekering

Positief door het leven

My Power Lifestyle Coaching

Counselor

Soms heb je het gevoel dat je, je geen raad weet met een bepaalde situatie of gebeurtenis. Je hebt problemen op je werk, met je partner of met je kinderen. Je hebt het gevoel dat je altijd op de toppen van je tenen loopt. Of je vindt het lastig om nee te zeggen en gaat daarmee keer op keer over je grenzen heen. Een counselor kan iets voor je betekenen wanneer er sprake is van:

 • relatieproblemen
 • dreigende stress of burn out signalen
 • rouw of verlies
 • spanningen en/of conflicten zowel privé als werk gerelateerd
 • faalangst
 • laag zelfbeeld
 • depressieve klachten
 • als je gepest wordt
 • als je moeite hebt met de scheiding van je ouders
 • problemen bij de opvoeding of school gerelateerde problemen
My Power Lifestyle Coaching

Coaching

Als je het moeilijk vindt keuzes te maken, als je het overzicht kwijt bent of de stappen die je van plan was te maken er maar niet van lijken te komen om wat voor reden dan ook. Een lifestyle coach legt, zowel in de privésfeer als in de zakelijke context, het accent op welzijn, geluk, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Soms leef je niet het leven, wat je wilt leven. Je hebt de verkeerde baan of je hebt het gevoel het altijd te druk te hebben. Veel mensen zien geen mogelijkheden om iets in hun leven positief te veranderen. Om uit een negatieve spiraal te komen, moeten er zaken veranderen in je leven. Hiervoor is bewustwording nodig, wie ben ik /wat wil ik / wat kan ik. Een lifestyle coach helpt je hierbij, hij/zij helpt je jezelf te leren helpen. Een lifestyle coach kan je helpen als:

 • je wil afvallen
 • je wil stoppen met roken
 • je een gezondere levensstijl wil
 • je bewuster met voeding om wil gaan
 • je wil leren ontspannen
 • je meer wil gaan bewegen
My Power Lifestyle Coaching

%

Heeft zijn doel bereikt

Mogelijkheden

Het eerste gesprek is uiteraard vrijblijvend en gratis. Tijdens dit gesprek zal duidelijk worden wat je doel en/of hulpvraag is. Vervolgens gaan we kijken welke aanpak het beste bij jou past.

De mogelijkheden zijn coaching gesprekken op het gebied van lifestyle of psychosociaal vlak,voedingsadvies en advies op het gebied van lichaamsbeweging.

De contactmomenten zijn afhankelijk van jouw persoonlijke wensen.

De coaching gesprekken vinden plaats op locatie, in de buitenlucht, telefonisch, via mail of whatsapp. Een combinatie is altijd mogelijk.

My Power Lifestyle Coaching
JA! Ik wil graag een kennismakingsgesprek met Judith.