Wat een aanwinst voor Weert, met recht een hotspot, de nieuwe Coffee Lounge.

Ik had een bericht voorbij zien komen op Facebook en ben de zaterdag daarna even binnengelopen met mijn allerliefste. Het eerste wat mij opviel was de relaxte maar ook trendy sfeer. Deze zaak zou overal passen, ik bedoel in Amsterdam, New York of Milaan zou deze Weerter Coffee Lounge zeker niet misstaan.

Naamgenoot Judith en partner Maurice zijn de eigenaren van deze hotspot, ze hebben het pand eigenhandig verbouwd en gestyled, ervaring hadden ze al, je zou het misschien een hobby kunnen noemen, in het verleden hebben ze namelijk al vaker panden verbouwd, gestript en gestyled.

Ik voel een zaterdag traditie aankomen.

Toen wij binnenkwamen op zaterdagmiddag zat de zaak mudvol, er was nog  één plekje bij het raam aan een kleine bar, gelukkig voor ons want met uitzicht op de Hoogstraat was het heerlijk koffie drinken.

Wij bestelden cappuccino en thee met een heerlijk zoet amandel-noten broodje. Deze broodjes heb ik ontdekt in Parijs en als we in Parijs zijn moét ik elke dag zo’n broodje eten, en voortaan dus ook in Weert. Nou ja niet elke dag maar een keer per week moet kunnen. Ik voel een zaterdag traditie aankomen.

De koffie en thee kaart van Coffee Lounge is zeer uitgebreid en ook voor een biertje, wijntje, zoetigheden of klein hapje kun je bij de Weerter Coffee Lounge terecht.

Coffee Lounge

Hoogstraat 5-6001 ET-Weert

Tel: 06 104 15 882