TREK Food Truck Festival Maastricht

Mijn favoriete festival van het jaar! Het TREK food truck festival Maastricht. Van 18 t/m 21 mei is het stadspark van Maastricht helemaal omgetoverd tot eén groot openluchtrestaurant. Een smakelijke ontdekkingsreis door een ruim aanbod aan streetfood, bijzondere acts van jonge theatermakers en leuke live optredens maken de sfeer ontzettend gezellig. In de avond kun je het Trek festival dansend afsluiten met soul, funk en dance hits uit de jaren ’80!

Ik vind het altijd heel gezellig om hier naartoe te gaan. Gelukkig was de weersverwachting het hele weekend mooi, dat maakt het natuurlijk fantastisch. De sfeer is top, de mensen zien er allemaal fabulous uit, en of je nu met vrienden, familie of met een date gaat, het festival is echt voor iedereen!  Het is dan ook super druk in het stadspark.

Ook dit jaar heb ik weer een aantal favoriete foodtrucks ontdekt.

-Madame Cocos: de cocos balls waren een ware smaak sensatie! https://www.madamecocos.nl/nl/home

-Japanse poffertjes: ik had geen idee wat ik hiervan moest verwachten, maar wow de smaak van poffertjes in combinatie met de japanse stijl was echt fantastisch.

-Burgers en Wines: Dit was by far de mooiste food truck! Bovenop de foodtruck staat een kok die de burgers bakt! De truffel burger was voortreffelijk!! http://firmapickles.nl/foodtruck/

-Stroopz: Hier kreeg je de lekkerste en grootste warme stroopwafels! Stroopwafels van spelt met biologische appelstroop! Geweldig. http://www.stroopz.com/

Wil jij ook naar Trek bij jou in de stad? Hierbij de festival TREK agenda van 2017

25-28 mei Nijmegen in het Hunnerpark

01 -05 juni Utrecht in het Griftpark

16-18 juni Eindhoven in het Stadswandelpark

23-25 juni Enschede in het Volkspark

06-09 juli Den Bosch in het Paleiskwartier

14-16 juli Amsterdam in het Amstelpark

07-10 september Den Haag in het Westbroekpark

www.festival-trek.nl

TREK Food Truck Festival Maastricht