Jullie zijn natuurlijk heel benieuwd of ik mijn doelstelling gehaald heb……???

Om er nog even op terug te komen.. Het idee was om voor mijn vakantie met onze stunning editor in chief Judith Mooren 3,5 kilo af te vallen. En ik wilde mijn sporten weer oppakken aangezien ik dit nogal had laten liggen de afgelopen tijd. Ik moet zeggen het sporten vind ik heerlijk en geeft me vooral ook veel energie. Het is fijn om weer in de sportflow te zitten en dit wil ik vooral zo houden. De afgelopen weken heb ik alles aangepakt, van spinning tot boksen en krachttraining! Ik ga hier vooral mee verder en wil dan ook uiteindelijk 6 kilo kwijtraken en strak in mijn vel gaan zitten. (een nieuwe doelstelling is altijd goed!!)

Maar heb ik mijn 3,5 kilo gehaald?? Helaas net niet. Ik zit op 3,2 kilo. Ik heb de laatste week #6 van mijn sportchallenge maar 2x kunnen sporten. De hooikoorts is momenteel echt een probleem voor mijn luchtwegen, waardoor ik niet vooruit te branden ben. Ik heb 1x 5km hardgelopen en 1x krachttraining kunnen doen. Toch ben ik super blij met mijn resultaat!

Week #6 heb ik heerlijk hardgelopen ’s ochtends vroeg in het mooie Maastricht. De mooiste routes kun je in Maastricht rennen en dat maakt het ontzettend leuk. Ik heb niet alleen hardgelopen, maar tussendoor ook nog 60 squads, 60 buikspieroefeningen en 60 jumping jacks gedaan!

Helemaal kapot was ik, maar man wat was het een heerlijke workout! In de sportschool nog even mijn armen getraind en gewogen en tadaaaaa 3,2 kilo lichter.. Oke ik wilde 3,5 kilo, maar ik moet zeggen dat het Food TREK festival ook niet echt heeft meegeholpen aangezien ik daar wat wijntjes  heb gedronken en natuurlijk van al het heerlijke eten wilde proeven.

Ik hoop dat ik de afgelopen weken jullie heb kunnen inspireren. Ik ben zelf blij dat ik mijn sportflow heb gevonden en wil dan ook Judith Mooren bedanken voor alle support, tips en tricks! Ik heb nog geen killer bikini body, maar een leuk badpak kan natuurlijk ook!

Thanks Judith. En natuurlijk zullen we jullie, onze lezers blij gaan maken met leuke foto’s en verhalen van onze vakantie.

Hou ons in de gaten en vanaf next week… Foto’s en blogs vanaf  St. Maxime…!!!!

Liefs Chantal


Heyyy Chantal,

Super goed van je, ondanks je hevige hooikoorts toch doorgegaan met sporten, respect daarvoor! Staar je vooral niet blind op de weegschaal. Een weegschaal kan alleen kilo’s en grammen wegen. Maar laat bijvoorbeeld niet zien wat je aan vocht vasthoudt omdat je ongesteld moet worden of omdat je zout hebt gegeten bijvoorbeeld. Ook op warme dagen kun je wat meer vocht vasthouden, omdat de bloedvaten meer open gaan staan. Ook dan word je wat zwaarder. Het is dan juist goed om veel water te drinken. Dan gaat het lichaam het extra vocht uitscheiden.

Fijn dat je het sporten weer in je systeem hebt. In Frankrijk gaan we zeker door met bewegen. Het huis staat bovenop een berg dus we kunnen naar beneden en terug naar boven lopen. Dat is een prima vakantie workout.

Ik heb enorm veel zin in de vakantie, nog 1 weekje bikkelen en dan, St. Maxime, here we come……

Dikke kus en tot volgende week zaterdag dan staan we om 5 uur s’ochtends voor jullie deur.