Categorie: Waar of niet Waar

Waar Of Niet Waar?

Is de stelling vleermuizen zijn blind waar of niet waar? Al zo lang ik me kan herinneren ben ik bang voor vleermuizen, waarschijnlijk is mijn angst ontstaan door het verhaal dat ik als klein meisje hoorde, “pas op voor vleermuizen, ze zijn blind en vliegen in je haar en dan krijg je ze er niet meer uit”. Aangezien ik nogal visueel ben ingesteld waren deze beelden nogal angstaanjagend voor me. Maar zijn vleermuizen eigenlijk wel blind? Nee dus…. sterker nog, vleermuizen gebruiken hun gezichtsvermogen wel degelijk bij het uitvliegen. Vleermuizen die hun verblijfplaats al vroeg in de avond verlaten...

Read More
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Word lid van onze mailinglijst om het laatste nieuws en updates van My Power Magazine te ontvangen.

Je bent succesvol aangemeld!